Регионалният исторически музей в Стара Загора спечели нов проект към Министерството на културата

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Museiat_660Проектът „Водач в експозицията на РИМ – Стара Загора” е одобрен от Министерството на културата по сесия „Финансиране на проекти в областта на движимото културно наследство и визуалните изкуства 2021 г.”. Предвижда се изготвянето на книжно тяло „Водач в експозицията на РИМ – Стара Загора” с версии на български и английски език.

Изданието ще представи музейната експозиция и основните периоди от историята на Стара Загора. Чрез богат снимков материал ще се акцентира върху най-забележителните експонати на музея.

Съдържанието ще бъде предназначено за широката публика – увлекателно, достъпно и ангажиращо, с модерен и атрактивен дизайн. По този начин Регионалният исторически музей ще предложи атрактивен туристически продукт, който ще подобри преживяването на посетителите и ще се превърне в своеобразна визитка на музейната експозиция.
#gerb

lice

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн