Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора застава зад Инициативния комитет за защита на комплекса „Марица-изток“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

___GERB znak 660Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора категорично подкрепя действията на Инициативния комитет за защита на комплекса „Марица-изток“. Призоваваме нашите членове и симпатизанти да се включат в подписката за запазване на работата на топлоелектрическите централи на въглища, добивани в „Мини Марица-изток“, до изчерпване на залежите.

Политическа партия ГЕРБ винаги е водила последователна и балансирана политика за неприкосновеност на енергийната независимост на България, както и за изпълнение на ангажиментите, свързани с подобряването на околната среда. За нас е важно всяко едно работно място, защото това означава доходи, сигурност и спокойствие за всяко едно семейство.

Категорично се противопоставяме на предложението на служебното правителство, заложено в Плана за възстановяване и развитие, за изграждане на паро-газова централа, която да замести ТЕЦ „Марица-изток 2“.

Няма да позволим сърцето на българската енергетика да бъде ликвидирано в името на користни цели!

Общинското ръководство на
ПП ГЕРБ – Стара Загора
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн