Бляскава Оперетна гала на 7 август на Античния форум в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Беса Лугичи

Беса Лугичи

Димитър Косев

Димитър Косев

Блясък, стил и младост в една незабравима Оперетна гала на 7 август от 21.00 ч. на сцената на Античния форум „Августа Траяна“!

От диригента Димитър Косев до последния солист и балетен артист – всички участници са млади, талантливи и красиви. Концертът-спектакъл е замислен със стилна визия и като бал от 20-те години на 20-ти век. Режисьор е Георги Динев, който е поставял немалко бляскави концерти в тази музикална стилистика. Дизайнер на спектакъла и солистичните костюми е ГЕНДОНИ.

В Оперетната гала гостува любимката на старозагорската публика Беса Лугичи от Косово. От Унгария идва атрактивната двойка солисти Силви Сенди и Карой Пелер. Участват още и младите дарования Велин Михайлов и Лилия Илиева.

В програмата на оперетната гала ще прозвучат избрани арии, дуети и ансамбли от оперети на Офенбах, Щраус, Лехар, Калман в изпълнение на солистите Елена Петрова, Валери Турманов, Елена Мишинова, Борис Тасков, Яница Нешева, Емилия Джурова, студенти от НМА “Проф. Панчо Владигеров”, оркестъра и хора на Държавна опера – Стара Загора.

Зрителите ще се насладят на впечатляващите сола и изпълнения и на балета на Старозагорската опера. Хореографията е на Йоанна Стоянова.

Два часа под звездите на Стара Загора, искряща като шампанско музика, танци, усещане за волност – ликуването на живота!

Силви Сенди и Карой Пелер

Силви Сенди и Карой Пелер

#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн