Започва оросяване на основни улици и булеварди в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

34552142521От днес до петък водоноска на звено „Озеленяване и комунални дейности“ ще извършва оросяване на най-натоварените булеварди и улици в Стара Загора, съобщи началникът на Звеното Николай Стоев. Той обобщи, че целта е да се намали затоплянето на въздуха и пътната настилка поради високите температури. Пръскане ще се извършва по бул.“Славянски“, бул.“Христо Ботев“, бул.“Цар Симеон Велики“, ул. “Августа Траяна“, ул. „Ангел Кънчев“, бул.“Св. Патриарх Евтимий“, бул.“Руски“, ул.“Х.Д.Асенов“ и ул.“Отец Паисий“. Оросяване ще се извършва и по цялата пешеходна зона.

В старозагорския квартал “Самара” 1 ще се извършва пръскане с вода по три пъти на ден, за да се намали запрашеността от извършваните ремонтни дейности.

От местната администрация призовават гражданите да избягват дългия престой на слънце, а възрастните хора и децата да се въздържат от излизане в горещите часове на деня.
#gerb

lice

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн