ПЛАЖ „АРОГИ” Родопи – LEFKO: Най-космополитният плажен бар в Тракия

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Най-лятното направление е само на 45 минути от границата

L02L01Някои неща не могат да бъдат оспорени: лятото е най-доброто време на годината и всички си го представяме край морските вълни.

За да му се насладите обаче, не е нужно да се напрягате. Защото лятото означава релакс!

Ето защо трябва да изберете място, до което ще стигнете бързо, ще ви сервират веднага и ще се насладите на красивото гръцко лято, както бихте го изпитали на най-космополитния гръцки остров.

LefkoSeafront на плаж Ароги

Отговорът е на LefkoSeafront, най-космополитният beachbar на Тракия и мястото, където ще откриете следните привлекателни неща:

- Истинско гръцко гостоприемство
- Boho екзотика и minimal лукс
- Кристално сините води на морето на Тракия
- Easy listening на музика
- Бързо обслужване и много опции с каталог* на достъпни цени
- Пълен релакс на шезлонги, фотьойли, легла

Как да стигнете?

LefkoSeafront се намира на крайбрежието на Фанари – Ароги, община Комотини. Разстоянието от КПП Маказа е точно 57 км и се изминава само за 45 минути. След като завършите спускането и стигнете магистралата „Егнатия”, продължете по нея до Фанари. Само след 20-25 минути ще бъдете на брега и ще откриете плажа край селцето Ароги.

* Предлагат се: кафе, безалкохолни напитки, чай, фрешове, смутита, сладоледи, бири, вина, коктейли и вкусна храна, солени и сладки изкушения, както и освежаващи закуски за всички.

Местоположение: Плаж Ароги
Резервации: +30 693 66 60 767

L06L03L04L05L07L08

#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн