Безплатни летни йога занимания на открито в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

JogaБезплатни занятия по йога на открито ще се проведат на 24 и 25 юли (събота и неделя) в парк „Митрополит Методий Кусев“ (Аязмото) до бадминтон игрищата и парк „Артилерийски“, западно от тенис кортовете.

В съботния ден от 9.30 часа на Аязмото любители на йогата ще могат да се включат в занимания за всички възрасти с Труфка Иванова. Час по-късно на същото място Марина Лафчева ще представи йога за бременни. В неделя от 9.30 часа Диана Минчева ще представи Винася йога, а от 10.30 часа Михаил Михайлов-Монти ще демонстрира Кундалини йога.

На 24 юли от 9.30 часа в парк „Артилерийски“ – винася йога с Диана Минчева. Най-малките ще могат да се потопят в дълбините на древноиндийско учение от 10.15 часа с йога за деца, представена от Деш и Галя.

В неделния ден заниманията продължават от 9.30 часа с Ащанга йога с Марина Лафчева и от 10.30 часа с Хатха йога с Гергана Божинова.

Инициативата се провежда с подкрепата на Община Стара Загора в програмата „Уикенд празници под липите“.

1

#

социални бутони


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн