“Г. Кирков”: Не се заигравайте със страховете на миньорите от “Марица-изток”!

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

VYNIL_1_невКлубният съвет на Дискусионен клуб за леви идеи “Георги Кирков” към БСП Казанлък призова участниците в политическата надпревара за 46-то Народно събрание от 27-ми Старозагорски избирателен район да спрат заиграването със страховете на миньорите, енергетиците и техните семейства от “Мини Марица-изток” ЕАД и държавния ТЕЦ “Марица изток 2″.

“Днес тези работници имат нужда от сигурност и поемане на ясни ангажименти в защита на техния интерес и интереса на техните семейства, а не моментна полза и политически дивидент, изкаран на техен гръб от която и да е политическа партия по време на предизборния процес! Веднъж вече в краткото 45-то Народно събрание парламентарно представените партии имаха възможност да съставят правителство, но не го направиха. Искрено вярваме, че след поправителния държавнически изпит ще бъде съставен кабинет, който ще осигури бъдеще на българския миньор и енергетик от Старозагорския регион!” – се казва в заявлението на дискусионния клуб.

“Ние като социалисти се стремим да защитаваме правото на всеки български гражданин свободно и справедливо да работи и живее в България. Призоваваме да се спре с насаждането на омраза и използването на арогантен изказ в предизборните дебати и онлайн постове от страна на кандидат-депутатите, защото след това заедно ще трябва да решавате съдбата на работещите в комплекса “Марица-изток” – апелират казанлъшките социалисти от ДКЛИ “Г. Кирков”.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн