На 5 и 6 юли ще се извърши пръскане срещу комари в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

KomarОбщина Стара Загора ще извърши дезинсекция срещу имаго на комари и ларвицидна обработка на тревните площи, паркове и градини, детските градини, детските ясли и социалните домове, както и на водните обекти в града.

Пръскането ще се извърши на 5 и 6 юли (понеделник и вторник) по предварително изготвен график, предоставен от фирмата.

На 5 юли (понеделник) от 20.45 часа ще бъдат третирани площите,намиращи се в административно бюро „Зора“, а от 21.15 часа ще бъде пръскано и в административно бюро „Кольо Ганчево“. В същия ден от 22.00 часа ще бъде извършена дезинсекция в административно бюро „Център“.

Във вторник (6 юли) от 20.45 часа ще се обработва районът на административно бюро „Железник“, а в 22.00 часа ще бъде извършена дезинсекция на площите в административно бюро „Запад“. Час по-късно ще стартира пръскането в района на административно бюро „Изток“.

Площите, подлежащи на пръскане срещу комари, са 533 295 кв.м и обхващат детски площадки, паркове, детските градини, детските ясли и социалните заведения в града. Обработката ще се извърши с биоцида „Цитрол Улв“.

Графикът може да бъде променен при неблагоприятни климатични условия.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн