Георги Кадиев в Мъглиж: В бъдещия парламент ще търсим решение за болницата в Радунци

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

С МВР ще работим срещу купувачите на гласове и техните тартори

сн 001сн 002Наша задача и ангажимент в бъдещия парламент е да намерим решение как някогашната най-голямата болница за белодробни болести на Балканите в с.Радунци, община Мъглиж, да стане част от здравната система. Не можем да върнем това, което някога е било тук, но в съвременните условия тя може да се превърне в център за долекуване на пациенти с дихателни проблеми, заяви водачът на листата на “БСП за България” Георги Кадиев, който бе в Радунци и видя разрухата в затворената през 2015 г. процъфтяващата някога болница.

Георги Кадиев заедно с кандидат-депутатите от “БСП на България” Георги Гьоков, Пламен Караджов и Георги Богданов посетиха Мъглиж и селата, и разговаряха с местни жители по проблемите в малката община.

“И тук местните хора се оплакаха, че вотът им на всички избори се подменя от нереалните гласове. Купуването на гласове става по различни схеми и с помощта на общински съветници от управляващите партии. На тези избори с МВР ще работим да се сложи веднъж завинаги край на това порочно явление”, категоричен бе Кадиев.

Пламен Караджов, третият в листата с преференция 103, сподели: «Населението на Мъглиж е около 3000 човека. Битовата престъпност е докоснала почти всеки дом, а проблемите с водоснабдяването са пагубни за съществуването на хората. Като политик и човек се питам, защо за 10 години управление не са се отделили средства, за да се осигури достоен и спокоен живота на жителите на Мъглиж. Това можем да го спрем – заедно на 11 юли“.

След серия срещи в общината и тук хората увериха нас, кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“, че стоят зад политиките и програмата на БСП. Изразиха надежда, че БСП ще е първа политическа сила на предстоящите избори, за да може да се реализират политиките, предвидени в Програмата ни за управление”, каза вторият в листата с преференция 102 Георги Гьоков.

Той припомни, че част от приоритетите на левицата са насочени в социалната сфера и целят осигуряване на социална защита на работниците, младите, пенсионерите и уязвимите групи хора. Затова Георги Гьоков призова на 11 юли избирателите да гласуват с № 4 в бюлетината за коалиция „БСП за България“!

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

сн 003сн 004
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн