Над 60 точки гласуваха по време на юнското заседание на Общински съвет Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_20210624_094440Над 60 предложения бяха гласувани на днешното редовно заседание на Общински съвет Стара Загора. На второ четене бяха приети промени в Наредбата за изменение и допълнение на Наредба за организацията на предучилищното образование в община Стара Загора, целящи да бъде подобрен обхвата на децата в предучилищното образование. Одобрени на второ четене бяха изменения и в Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Стара Загора.

Старейшините подкрепиха на първо четене допълнения и изменения на Наредбата за управление на отпадъците и за опазване чистотата на територията на Община Стара Загора.

С пълно единодушие бяха утвърдени промени в Общинската транспортна схема от квотата на Община Стара Загора, което да даде възможност чрез оптимизация да се постигне по-добро обслужване на населението. Общинските съветници дадоха съгласие за Членство на доброволното формирование, сформирано през 2013 година да участва в Националната асоциация на доброволците в Република България.

По време на 23-ото заседание на местния парламент с 46 гласа „За“ старейшините приеха повторно свое Решение № 1012, прието на заседание на Общински съвет Стара Загора, проведено на 27 май 2021 г.
#

svz

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн