Кметът на Казанлък Галина Стоянова се срещна с посланиците от журито на “Царица Роза”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

10 (4)70Непосредствено преди провеждането на спектакъла-конкурс “Царица Роза” кметът на община Казанлък Галина Стоянова се срещна и разговаря с посланиците и представителите на чуждестранните посолства, които участваха в журито на проявата. Тя прие посланика на Япония в България Н.Пр. Нарахира Хироши, посланикът на Алжир Н.Пр. Латифа Беназза, първия съветник на посланика на Франция в България Жил Курежльонг и аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия в България Надежда Воробьова.

Чуждестранните гости споделиха благодарност за поканата и вълнение от срещата с красивите момичета на Казанлък. Всички изразиха задоволството си от това, че конкурсът се провежда на живо и от възможността да споделят емоции с публиката и участничките.

Надежда Воробьова определи себе си като късметлийка на фона на големия интерес към проявата от страна на мъжкия състав в руското посолство.

„През декември 2020 година светът не беше добре заради пандемията, но сега ситуацията се подобрява и вярвам, че Вашето събитие е знак за по-добро бъдеще!“ – сподели Негово Превъзходителство Нарахира Хироши.

„Предложението ни Вие да журирате безпристрастно в нашия конкурс е начин да възстановим контакт с побратимените градове на Казанлък“ – сподели Кметът Галина Стоянова и запозна гостите с правилата и критериите за оценка на най-хубавата сред хубавите абитуриентки в Града на розите. По-късно в петъчната вечер безкористното жури избра Александра Хаджихристова за 53-та носителка на престижната титла Царица Роза 2021, с първа подгласничка Тиара Братованова, а за втора безкористното чуждестранно жури избра Ивона Габарова. Членовете на журито заявиха, че изборът е бил много труден, защото всички момичета са били прекрасни.

58
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн