Промяна в графика на пролетната обработка против кърлежи в община Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

KarlezhiВъв връзка с лошите метеорологични условия се променя графикът за извършване на част пролетната обработка на тревните площи против кърлежи в община Стара Загора.

Според новия утвърден график на 19 май, сряда, от 17.00 часа ще бъде извършено пръскане на територията на Гробищния парк. В 19.00 часа ще се обработват пространствата, намиращи се в административно бюро „Зора“. Час по-късно ще започнат дейностите за обработка при административно бюро „Кольо Ганчев“, а в 21.00 часа ще се пръскат и пространствата на административно бюро „Железник“. Територията на АБ „Изток“ ще бъде обхваната за обработка с начален час 23.00 часа в сряда.

Дезакаризацията на необработените детските градини, детски ясли и социални домове в Стара Загора ще се проведе на 22 май (събота) с начален час 8.00 часа.

Ще бъдат пръскани паркове, площади, детски градини, кучешки площадки, стадиони, зони за спортни и културни мероприятия и др. Обработката ще се извърши с препарата “Бандит 10 ЕВ”.

Обработката на тревните площи в града ще се случва едновременно от два екипа, които ще извършват обработка с моторни пръскачки и пръскане с генератор. Община Стара Загора си запазва правото на промени в графика при наличие на неподходящи климатични условия.
#svz

сподели ме


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн