Първа среща на кмета на Казанлък с кандидатките за Царица Роза 2021

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1810 (1)21 казанлъшки абитуриeнтки, кандидатки за короната на Царица Роза 2021, се срещнаха за първи път днес с кмета Галина Стоянова в Зала 6 на Община Казанлък.

„Гответе се за красив празник, за розобер, за шествие – обърна се към момичетата Галина Стоянова, като ги приветства в Общината. – Полагаме много усилия през годините да докажем, че в този конкурс няма лобита. Журито сега ще бъде изцяло от посланици от нашите побратимени градове, така че ще бъде абсолютно безпристрастно. Бъдете здрави и неотразими на конкурса!“ – пожела кметът на претендентките за короната.

Поздрав към казанлъшките девойки отправи и Царица Роза 2020 Мария Петрова, която бе първата избрана виртуално.

„Времето до конкурса използвайте да изграждате приятелства! – прикани момичетата Николай Златанов, председател на Общинския съвет в Казанлък.

Директорът на Общинския театър „Любомир Кабакчиев“ Димитър Кабаков даде основни насоки за участието на младите момичета в конкурса-спектакъл, който тази година е организиран от неговия екип. Представлението ще се проведе за първи път в залата на Исторически музей „Искра“.

Смелите момичета представляват почти всички казанлъшки училища. По време на представянето си те споделиха много и разностранни интереси – бойни изкуства, балет, криминалистика, изобразително изкуство, медицина и много други.

Участничките в най-стария конкурс за красота у нас се запознаха с инициативите по програмата „Пътят към короната“, която ще обогати техните познания и умения, за да бъдат достойни посланици на красотата на Долината на розите и на тракийските царе.

В началото на месец май предстои първата професионална фотосесия на хубавиците на Казанлък – една от първите им стъпки към 53-ия конкурса-спектакъл Царица Роза 2021.

12 (1)22
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн