Онлайн събитие „План за възстановяване на Европа в моя регион“: Стара Загора, 23 април

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Evropa direktno Stara Zagora 230Информационен център “Европа Директно” – Стара Загора организира онлайн събитие на тема „План за възстановяване на Европа в моя регион“, в което ще бъдат обсъдени различните аспекти на европейско и национално ниво и дискутирани в неформална среда ефектите на местно и регионално ниво.

Срещата ще се проведе изцяло онлайн на 23 април 2021 г., петък, между 13:30 и 15:00 ч. в платформата Zoom. Достъпът е свободен, чрез последване на приложения линк: https://zoom.us/w/91949890115

Събитието ще бъде проведено съгласно приложената по-долу предварителна програма.
Екипът на Европа Директно – Стара Загора остава на разположение за допълнителни въпроси и коментари!

Информационен център Европа Директно – Стара Загора повече от 10 години е част от мрежата “Европа Директно” и има за основна цел да информира гражданите и местните власти за ключови теми от дневния ред на Европейския съюз. Част от тези въпроси поставят основата на дълготрайни промени в ежедневието ни и дискусията на местно ниво е важно и необходимо обстоятелство.

Планът за възстановяване на Европа е поредица от важни стратегически инициативи, чрез които ще се поставят основите за излизане от кризата и ще се положат основите на модерна и по-устойчива Европа. Механизма за възстановяване и устойчивост ще подпомага действията на държавите членки за справяне с икономическите и социалните последици на пандемията от COVID-19, както и опитите им да изградят по-устойчиви на шокове обществени системи и национални икономики. За да получат подкрепа, държавите членки трябва да изготвят национални планове за възстановяване и устойчивост, в които да определят своите програми за реформи и инвестиции до 2026 г.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА
(час, тема, лектор)

13:30 – 13:40
Откриване на събитието – д-р Румяна Грозева, Константин Стоянов, ИЦ “Европа Директно” – Стара Загора

13:40 – 14:00
План за възстановяване на Европа. Как изглежда голямата картина? – Марина Кирова, Европейска комисия в България

14:00 – 14:20
План за възстановяване и устойчивост. Българското измерение – д-р Румяна Грозева, АРИР – Стара Загора

14:20 – 14:50
Дискусия – всички участници

14:50 – 15:00
Обобщение и закриване на събитието – д-р Румяна Горзева, Константин Стоянов, ИЦ “Европа Директно” – Стара Загора
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн