За първи път в България: HR процес гарантира почти 100% успеваемост при подбора на кандидати

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

360Insights e единственото по рода си дигитално решение у нас за задълбочен анализ и ефективен подбор на кадри
*

212 април 2021 г., София  Нов HR процес, основан на доказателства и научни оценки, гарантира почти 100% успеваемост при подбора на кадри. Услугата се предлага за първи път в България ексклузивно от водещата агенция за подбор на персонал HRS България360Insights е дигитално решение за откриване на най-добрите кандидати. Процесът е доказал до 96% успеваемост при назначаването на подходящи нови служители, като услугата включва и покритие на гаранцията до 12 месеца.

360Insights съчетава модерна технология и ефективна методология, която значително ще намали загубите при запълване на свободни позиции и ще ускори видимо процеса на подбор за българските и международни фирми. Инструментът позволява прецизно филтриране на кандидатите, така че до интервю да достигнат само най-подходящите хора. 360Insights e предназначен най-вече за търсенето на високопоставени мениджъри – CEO, финансови и оперативни директори и други.

Подобна революционна услуга, която тества и анализира кадрите изключително прецизно, базирайки се на научно обосновани методи, се предлага за първи път у нас. Изследват се специфични критерии като темперамент, поведение и характер на кандидата, като има възможност той да бъде сравнен с настоящ служител, както и с други кандидати за същата позиция. Всичко това се случва бързо и лесно в онлайн платформа, която е достъпна от десктоп, мобилни устройства и таблети.

360Insights предлага още една уникална функция – калкулаторизчисляващ загубите от назначаването на служител, който напуска компанията през първата година. Така всеки може да се убеди нагледно как неефективните методи за подбор на кадри могат да окажат значително негативно въздействие върху бизнеса.

„360Insights следва най-актуалните тенденции при подбора на персонал в световен мащаб и предлага качествени решения и сигурни резултати. Щастливи сме, че именно нашата компания е първата, която представя подобна услуга в България. Винаги сме се стремили да сме пионери в индустрията и да помагаме на бизнесите да бъдат успешни, откривайки най-подходящите кадри за тях. 360Insights наистина налага нови стандарти в подбора на персонал, тъй като използва възможностите на дигиталните технологии, което улеснява целия процес за всички страни“, коментира Кирил Бораджиев, управляващ партньор в HRS Bulgaria.

360Insights е подходяща за работодатели и за специалисти по подбор на персонал. Платформата е изключително удобна независимо кой я използва. Повече за новата услуга и как можете да се възползвате от нея ще откриете тук.

* * * * *

За 360Insights

360Insights e процес за задълбочен анализ и подбор на кандидати, който улеснява подбора на персонал, намалява загубите при запълване на свободни позиции и увеличава броя на служителите, които остават в компанията за дълго. Платформата е изключително подходяща за търсенето на високопоставени мениджъри – CEO, финансови и оперативни директори и други. Това е единствената подобна услуга в България, която тества и анализира критерии като темперамент, поведение и характер на кандидата, като има възможност той да бъде сравнен с настоящ служител, както и с други кандидати за същата позиция. Всичко това се случва в дигитална платформа, достъпна от десктоп, мобилни устройства и таблети.
 
За HRS
HRS е водеща агенция за подбор на персонал, основана през 2012 г. За по-малко от 10 години компанията успява да се наложи като един от лидерите в бранша и да работи по стотици проекти за бизнеси в цялата страна. HRS притежава богат опит и добро познавате на HR индустрията и предлага индивидуален подход за всеки свой клиент. Повече за HRS ще откриете на сайта на компанията.

#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн