От понеделник въжена градина в парк „М.М.Кусев“ в Стара Загора преминава към лятно работно време

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

0 (6)Въжената градина в старозагорския парк „Митрополит Методий Кусев“ (Аязмото) от 5 април (понеделник) ще премине към лятно работно време. Желаещите да посетят атракциона могат да го направят всеки ден от 9.30 до 18.30 часа, при благоприятни климатични условия.

„Развлекателното занимание е предназначено за деца до 14-годишна възраст. Всички те преминават през задължителен инструктаж за безопасност, а техните родители или придружители трябва да подпишат декларация, че са запознати с правилата за ползване на въжения парк“, обясни началникът на отдел „Спортни дейности“ при Община Стара Загора Петко Крумов. Той допълни, че за безопасността на малчуганите се грижи екип от професионалисти, а децата са обезопасени с необходимата екипировка.

Входът за съоръжението е напълно безплатен. С цел спазване на всички противоепидемични мерки и недопускане на струпване на групи хора се допускат по-малко посетители. Извършва се ежедневна дезинфекция.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн