„БСП за България“ с №4: За нова България, в която сбъдваме мечтите си

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Ще има функционираща и високотехнологична икономика, работещ енергиен комплекс, високи доходи, достъпно здравеопазване, качествено образование, перспектива за младите, сигурност за възрастните, спокойствие и ред, и в малките населени места

БСП-2-04-2021„БСП за България“ е алтернативата, само ние можем да свалим от власт ГЕРБ и да възродим България, да я върнем в редиците на първите 20 държави в света. БСП е най-модерната и демократична партия в съвременна България. Днес Димитър Благоев може да се гордее с това. Търпим много несгоди, но пътят е този! Искаха да ни купят – не успяха, искаха да ни смачкат – не успяха. Не се гаси туй, що не гасне!“ – заяви водачът на листата на „БСП за България“ Георги Гьоков пред паметника на Димитър Благоев и основателите на социалистическата идея на връх Бузлуджа. Кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“ за 27-ми МИР се поклониха пред 130-годишните им завети и си припомниха клетвата им за свободно и справедливо Отечество.

В групата бяха представители на различни поколения кандидат-депутати, които символично представиха приемствеността на лявата идея. С развети партийни знамена въпреки снега, за да стигнат до монумента и да поставят цветя на признателност.

„През целия си живот мечтая за демократична, правова и социална държава. Затова съм тук, за да заявя, че днес отново трябва да се борим за интересите на народа, да се борим за демокрация. Осъществяването на тази мечта, която не е само моя, а на милиони българи, минава през свалянето на проваленото правителство на Борисов. Тогава и в старозагорски регион ще има функционираща и високотехнологична икономика, работещ енергиен комплекс, високи доходи, достъпно здравеопазване, качествено образование, перспектива за младите, сигурност за възрастните, спокойствие и ред, и в малките населени места.

На 4-ти 4-ти – с № 4 в бюлетината. С грижа за хората. Победа!“, призова от най-високия връх за БСП водачът на листата Георги Гьоков.

„Искрено вярвам, че след 4-ти април, още на следващия ден ще се събудим в една нова България, в една справедлива държава, в която хората ще сбъдват мечтите си и децата ще имат щастливо детство“, заяви вторият в листата Драгомир Стойнев.

Пламен Караджов от Казанлък, който е трети в листата, призова: „Хората да повярват, че промяната е възможна, но само с участието на всички нас. Само с приказки не става. Необходимо е българите да се отърсят от страха и да отидат да гласуват в неделя“.

Кандидат-депутатът от гражданската квота инж. Йордан Димов, експерт в минното дело и енергетиката, се обърна с думите: „Жители на област Стара Загора, гласувайте! Гласувайте за България, за бъдещето на младото поколение. Гласувайте за промяната и за по-добър живот на всички. За стабилна икономика, сигурна държава, за по-високи доходи!“.

Известният в Казанлък хирург д-р Иван Колев, който също е представител на гражданите, заяви от Бузлуджа, че най-голямото му желание е хората да излязат и да гласуват: „Колкото повече гласоподаватели участват в изборите, толкова по-легитимен ще бъде новият парламент. Да не се страхуват, а дадат своя вот!“ – каза лекарят.

34-годишният ветеринарен лекар от Стара Загора Неделчо Маринов обобщи предизборните послания на социалистите: „Не сме сами в битката за справедливост! С нас е българският народ. В стъпките на историята, с поглед, вперен в бъдещето! Няма как да защитаваш идеите на БСП, ако не познаваш нейната история. Тук сме, за да отдадем дължимата почит и да почерпим от опита и енергията на основоположниците на лявата идея. Това е БСП, това сме ние – автентичното, истинското ляво, устояло на всички предизвикателства вече 130 години.

Апелирам всички български граждани у нас и зад граница да гласуват. Да гласуват не за подмяна, а за промяна, за истинската и единствена реална промяна. С номер 4 в бюлетината, с истинска грижа за хората“.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн