ВиК призова за самоотчети на потребителите чрез бележки на входната врата

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

vodomerВъв връзка с усложнената епидемиологична обстановка на територията на страната и с превантивна цел „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Стара Загора призовава потребителите на водоснабдителни и канализационни услуги, които не разполагат с водомери за дистанционен отчет, да подадат показанията на общия водомер и на водомерите си за текущия отчетен период (месец април 2021 г.) като самоотчети на:

* Бележка, залепена на входната врата на жилището

Необходимо е да се посочат следните данни:

* Номер на апартамент
* Местоположение на водомера – кухня/баня/друго помещение
* Показания на уреда

Във вашата сграда отчетът ще бъде направен от служебно лице на ВиК ЕООД Стара Загора съгласно график, обявен на сайта на дружеството www.wik-stz.com

Носенето на маски и спазването на дистанция както от представителите на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, така и от клиентите, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД гр. Стара Загора се стреми непрекъснато да повишава качеството на услугите, които Ви предлага и да гарантира точността на измерената консумация на вода.

От Ръководството
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн