По телефон или по имейл ще бъдат записвани новоприетите деца в детските градини в Община Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Deca v detska gradina 660Заради извънредните марки за ограничаване разпространението на COVID-19 Община Стара Загора въвежда промени при записването на новопостъпили деца в общинските детски градини.

На 26 март на сайта на Общината ще бъдат обявени резултатите от класирането на децата, родени през 2015, 2016, 2017 и 2018 година.

Записването на всички класирани деца трябва да стане от 29 март до 9 април включително. Децата, родени през 2018 г. и приети в първа група, постъпват в детската градина през месец септември.

Настоящата обстановка изисква да се спазват всички въведени противоепидемични мерки и при възможност да се избягва прекият контакт. Затова записването на децата ще става по телефон или на имейл на детската градина, а необходимите документи ще бъдат предоставяни в детското заведение по график, определен от директора, за да се избегне струпването на хора.

Според графика на предстоящите през 2021 г. класирания за детски градини децата, които не са приети през месец март, участват в следващото класиране, което ще бъде на 11 юни 2021 г.
#

vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн