Зам.-кметът Красимира Чахова поздрави баскетболистките на „Берое“ за спечелването на Купа България

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_3732IMG_3642Женският баскетболен отбор на Берое“ завоюва за втора поредна година Купа България. Зеленият тим спечели безапелационно в мач срещу „Монтана 2003“ през изминалата седмица в софийската зала „Триадица“. „Искам да Ви благодаря за усилията, за всеотдайността, за духа и за силата на характера, които показвате. Благодаря и на треньорския екип в лицето Таня Гатева и Неманя Ламбергар, които успяха да запазят гръбнака на отбора и го надграждат всяка следваща година, за това, че горят в работата си“ – с тези думи се обърна ресорният зам.-кмет Красимира Чахова към отбора на БК „Берое – Стара Загора“. Тя пожела на присъстващите в края на тази седмица да завоюват Купата на Адриатическата лига и изрази признателността си към основния спонсор на зеления тим – фирма „Градус“ и лично към Иван Ангелов, който спомага за възраждането на женския баскетбол в града, за което бе удостоен със специален плакет на Община Стара Загора.

„Благодаря на моите момичета, които показаха изключителен професионализъм, характер и сърцата игра. Благодаря на нашия основен спонсор, който повярва в нас и ни помогна да израснем. Благодаря на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров за подкрепата, която има спорта в града“ – сподели и старши треньорът на „Берое“ Таня Гатева.

Чaхова припомни, че през 2020 година е направен ремонт на спортната настилка, както и е подменена изцяло дограмата на спортното съоръжение. Това е поредно подобрение, което Община Стара Загора извърши в спортна зала „Стара Загора“. Всяка една от баскетболните дами получи плакет за високи спортни постижения, грамота и подарък от Община Стара Загора, жест на признателност получиха още и президентът на клуба Валентин Тотев, изпълнителният директор Иван Николов и помощник-треньорът Неманя Ламбергар.

IMG_3718IMG_3724
#gerb

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн