Корнелия Нинова в Стара Загора: “Изправени сме пред съдбоносен избор в трудна ситуация”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

P1420875P1420869Със стихове и песен на старозагорския поет Йордан Пеев старозагорските социалисти посрещнаха тази вечер лидера си Корнелия Нинова. В конферентната зала на хотел “Мериан палас”, при съблюдаване на мерките за дистанция в условията на пандемия тя участва в представянето на кандидатите за народни представители в 45-тото Народно събрание от листата на “БСП за България” (с номер 4 в интегралната бюлетина).

“Народът ни е изправен пред съдбоносен избор в трудна ситуация със здравни, икономически и социални предизвикателства. Изборът е един – дали да продължим постарому, или да поискаме и да направим промяната. Такава, каквато ние още преди четири години пожелахме и заявихме – да се изправим срещу паралелната държава и да я преборим – обърна се Корнелия Нинова към присъстващите. – През тези четири години ние непрекъснато доказвахме за какво сме в политиката и е време да дойде резултатът – за Българската социалистическа партия победа, а за България – промяна, стабилност и сигурност. Защото българският народ има нужда най-вече от това. Вие сте силата, вие сте хорта, които носите промяната и знам, че донесете победа. Защото бяхме не само единствената опозиция. Но и в момента сме ясна и категорична алтернатива. Отнасяме се с уважение към новите и по-малките партии, но единствено БСП може да промени модела на управление на страната” – каза лидерът на БСП.

Преди това водачът на листата Георги Гьоков представи другите 21 участници в нея. Втори в старозагорската листа е ексминистърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, трети – председателят на групата съветници на левицата  от Казанлък Пламен Караджов, четвърти – Йордан Димов, бивш изпълнителен директор на «Мини Марица-изток» и зам.-министър на икономиката и енергетиката. Пети е Неделчо Маринов – ветеринарен лекар, експерт в БАБХ. Шести – адвокатът Сашко Лозанов, седми – проф. Иван Върляков, изп. директор на РАО «Тракия» и зам.-председател на местния парламент в Стара Загора, на осма позиция е юристът Даниела Лекина, на девета – д-р Иван Колев, хирург от казанлъшката болница, той е от гражданската квота в листата. На десето място е Георги Господинов от Раднево, инженер от „Мини Марица-изток”. Медийният експерт Васил Самарски, който е  и икономист, е единадесети, дванадесети е юристът Николай Василев, тринадесети е секретарят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Иван Кръстев. На четиринадесета позиция в листата е Асен Тодоров, мениджър в международна компания. Младият лекар от Стара Загора Радослав Георгиев е на петнадесета позиция, на шестнадесета – Донка Симеонова, учител по история и училищен директор. Лидерът на младите социалисти Владимир Грамовски е седемнадесети в листата Инженерите от Раднево Диан Господинов и Георги Василев от Раднево са съответно осемнадесети и деветнадесети. Треньорът и съдията по спортни танци Николай Тенев е двадесети, адвокатът от Казанлък Моника Динева е двадесет и първа и двадесет и втори е строителният инженер Момчил Ненов.

Цялата листа на “БСП за България” вижте и тук >>>.

В края на събитието Корнелия Нинова връчи партийните книжки на новоприети в БСП млади социалисти и им раздаде по роза – цветето символ на БСП. За последните два месеца броят на попълнилите редиците е 25.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

P1420863P1420868P1420892P1420881P1420885P1420894

#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн