Електронният регистър за желаещите да се ваксинират временно преустановява записването на нови часове

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Bulgaria 300На този етап електронният портал “COVID-19 Регистрация за ваксинация” преустановява записването за поставяне на ваксина срещу коронавирусната инфекция. Това се налага заради временното спиране на ваксинацията с лекарствения продукт на производителя AstraZeneca на територията на страната, съобщиха от “Информационно обслужване” – националният системен интегратор на държавната администрация.

Регистрираните в портала потребители автоматично ще получат нов час за имунизация след анализ на броя записани за ваксина лица и наличностите от другите две одобрени у нас ваксини срещу COVID-19.

Системата ще изпрати потвърждение за новия ден и час чрез sms или имейл. След възобновяване на работата на регистъра всеки потребител ще има възможност, при необходимост, да промени дата и часа на ваксинация и да избере друг времеви прозорец.

За „Информационно обслужване“ АД
Компанията изгражда, поддържа, развива и наблюдава работоспособността на информационните системи с национално значение. „Информационно обслужване АД“ е основен партньор на държавните институции и изпълнява ключови проекти със стратегическо значение за България. Дружеството е лидер на българския пазар в разработването, внедряването и поддържането на нови технологични решения. Компанията е първият сертифициран доставчик на удостоверителни услуги в България и е дългогодишен технологичен партньор на Централната избирателна комисия. „Информационно обслужване“ АД разполага с клонова структура, която покрива всички областни градове в България. В дружеството работят над 580 висококвалифицирани експерти в различни области на ИКТ сектора. Компанията е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001:2015 за управление на качество, ISO/IEC 27001:2013 за управление на информационната сигурност, ISO/IEC 20000-1:2011 за управление на предоставяните ИТ услуги и LSTI N°1642-131-V1.0 за издаване и управление на квалифицирани удостоверения за електронни подписи, електронни печати и квалифицирани електронни времеви печати.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн