Корнелия Нинова в Чирпан, Раднево и Стара Загора на 12 март

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Kornelia Ninova 300

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще посети  в петък, 12 март,  Чирпан, Раднево и Стара Загора и ще се срещне със симпатизанти  и граждани. В Чирпан тя ще пристигне в 11,30 часа. Придружена от кандидат-депутати от листата на БСП за 27-и Старозагорски избирателен  район и местни активисти на партията, Нинова ще се срещне с граждани по време на разходка из градския пазар. По-късно пред общинската болница председателят на БСП ще разговаря по проблемите на здравеопазването с лекари и с управителя на здравното заведение д-р Неделчо Тотев, който е и председател на Националното сдружение на общинските болници.

В 15:00 часа разговорът по проблемите на общинското здравеопазване в България ще продължи пред МБАЛ ”Д-р Димитър Чакмаков” в Раднево.Там Корнелия Нинова ще подкрепи протеста на радневци  срещу приватизацията на местната болница и медицинския център в града.

В 15:30 часа председателят на БСП и кандидат- депутати  от региона ще изразят становището си и позицията на БСП по тежкото състояние на въглищната енергетика в България.

Заключителната среща на Корнелия Нинова в областта ще бъде от 18:00 в Стара Загора в залата на комплекс “Мериан палас”. На нея  ще бъде представена листата с кандидатите за народни представители от Старозагорски избирателен район. Пред присъстващите  председателят на БСП ще представи акцентите в предизборната платформа  и  програмата „Визия  за България”.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн