Георги Гьоков: БСП е единствената партия, която може да донесе промяна

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Георги ГьоковНяма партия в България, включително и БСП, която може да спечели мнозинство в парламента на тези избори. Отминаха времената, когато обществото се делеше на ляво и дясно, на синьо и червено – днес има много нюанси в цветове, появиха се много нови политически проекти. Това заяви в предизборно телевизионно студио Георги Гьоков, водач на листата на «БСП за България» за парламентарните избори на 4 април.

Според него част от новите партии и коалиции нямат шанс, но са създадени, за да отнемат от гласовете на БСП и да бъдат патерица на ГЕРБ в следващия парламент. «Подозирам, че те ще отнемат и част от протестния вот. И всеки глас, даден за по-малка партия, ще бъде в подкрепа на Борисов и по-малко в полза на другите партии», заяви Гьоков. И допълни: «Големият сблъсък на тези избори ще бъде ГЕРБ-БСП. И БСП е готова за тази промяна, за която, според различни социологически проучвания, 70 на сто от българите настояват. Но БСП е единствената партия, която може да я донесе. И тук не става въпрос само за протест, а за промяна живота на хората към по-добро.

Гьоков сподели, че като депутат от Старозагорския избирателен район в 44-я парламент се е стремял винаги да защитава интересите на хората от региона с направени от него предложения към управляващите. В повечето случаи са били неглижирани. “Затова следващият парламент трябва да реши изграждането на нови връзки с магистрала „Тракия”, както и най-сериозния проблем не само за региона, а и за България – съдбата на Източномаришкия комплекс. Категоричното ми мнение, и това на БСП, е енергийните ресурси на “Марица-изток” да се използват до последно изчерпване, а парите от „зелената сделка” да се използват за изграждане на заместващи мощности” – заключи Гьоков. Той припомни, че промяната идва на 4.04. с гласовете за бюлетина №4.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн