ОДМВР – Стара Загора издирва 29-годишен мъж и 5-годишния му син

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_1ОДМВР – Стара Загора издирва Божидар Ангелов Радев, на 29 години, и сина му Ангел Божидаров Радев, на 5 години, от с. Копринка, общ. Казанлък. Двамата са напуснали дома си на 05.03.2021 г. около 18.00 ч. и оттогава са в неизвестност. За последно са били видени в с. Копринка с лек автомобил „Мерцедес С 200 компресор“, сив на цвят, без регистрационни табели.

Божидар Ангелов Радев е на видима възраст 25-30 години, среден на ръст, с нормално телосложение, черна къса коса. Облечен е със зелена блуза с дълги ръкави, черно зимно яке с качулка, на което ръкавите са кожени, и черно долнище на анцуг без кантове или надписи. Обут е с черни маратонки с връзки.

Ангел Божидаров Радев е на видима възраст 5-6 години. Облечен е с тънка розова блуза с дълги ръкави и изображение на Мики Маус отпред и със сиво долнище на анцуг с разноцветни хоризонтални черти отстрани на двата крачола. Обут е с черни маратонки. Носи златна гривна с надпис „Ангел“.

При установяване на лицата ОДМВР – Стара Загора приканва гражданите да сигнализират на тел.112 или в най-близкото Районно управление на МВР.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн