Среща на високо равнище в Давос привлече над 400 топ експерти от всички континенти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Президентът на Форума в Давос Максим Бехар: „Пандемията промени изцяло бизнеса ни, време е да го разберем“

Photo2_Maxim_ Behar05 март 2021 г., София – Среща на високо равнище в Давос се превърна в най-голямото световно онлайн събитие за комуникации за 2021 г., събрало над 425 водещи експерти в областта на публичните комуникации, сред които и високопоставени говорители с изявени лидерски умения. Онлайн срещата на тема „Лидерството в турбулентни времена“ бе организирана от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария и бе открита от водещия PR експерт Максим Бехар, в ролята си на Президент и един от основателите на Асоциацията.

Събитието се съсредоточи върху кризисните моменти в комуникациите и лидерството, които доминираха в PR индустрията през бурната 2020 г., както и върху бъдещето на образованието, което претърпя промени вследствие на COVID-19.

Сред ключовите международни говорители бяха изпълнителният директор на Hotwire Global Барбара Бейтс, деканът на университета Omnicom Карън ван Берген, изпълнителният директор на Edelman Africa Джордан Ритънбери и много други изтъкнати представители на влиятелни PR организации и световни компании.

„Тази година събитието беше по-въздействащо от всякога. Успяхме да обединим световната PR индустрия пред екраните, предоставяйки възможност на изключителни професионалисти с разнообразен опит и култура да се включат в страхотна нетуъркинг атмосфера и да разширят мрежата си от контакти в световен мащаб.”, сподели Максим Бехар.  

От името на община Давос новоизбраният кмет Филип Вилхелм поздрави лекторите на събитието и благодари на Президента Максим Бехар за ежегодното провеждане на световни комуникационни събития в Конгресния център в Давос вече повече от 10 години .

„В трудни моменти като тези е от изключителна важност да говорим за това как да общуваме с хората, защото не можем да си позволим да загубим доверието им. За мен ще е удоволствие да се срещнем лично тук в Давос.“, добави кметът.

Партньори на събитието бяха PR Newswire (Cision Group Ltd.), Public Relations Today и Launchee Space.

Президентът Максим Бехар обяви и предстоящите проекти на Асоциацията – началото на първите комуникационни награди “Davos Communications Awards 2021″ и Глобалната образователна програма по PR и социални медии.

Комуникационните награди са престижно отличие, признато в световната PR индустрия и ще бъдат разпределени в 14 категории, а претендентите, изявили желание да участват, ще бъдат оценявани от 15-членно жури от международни експерти и ще обявят резултатите през май. Кандидатите могат да участват през периода 10 март – 26 април. Научете повече на www.wcfaglobal.com или се свържете с Максим Бехар на max@m3bg.com

За Максим Бехар
Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Освен CEO на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., той е и Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Максим Бехар бе избран и за Председател на PR комитета на Световната федерация на консулите FICAC.

За Световния комуникационен форум в Давос
Световният комуникационен форум в Давос е основан през 2010 г. с цел да създаде платформа за активна дискусия, фокусирана върху развитието на комуникациите и ключовата им роля в бизнеса, обществото и политиката. Форумът ежегодно събира най-влиятелните личности от комуникационния бранш, които обменят опит и идеи, и чертаят бъдещите перспективи пред глобалните комуникации.

Photo1_Zoom_SpeakersPhoto3_Maxim Behar
#gerb

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн