Д-р Душо Гавазов положи клетва като кмет на Община Мъглиж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_6137 (Large)IMG_6141 (Large)Новоизбраният кмет на Мъглиж д-р Душо Гавазов встъпи официално в длъжност. Той бе избран като кандидат на партия ГЕРБ на проведените на 28 февруари извънредни местни избори в общината. До този момент в продължение на 9 години и половина д-р Гавазов бе на поста зам-кмет.

Областният управител Гергана Микова поздрави кмета с успеха на изборите и с рождения му ден, който е днес. Тя му пожела да управлява мъдро и да работи за просперитета на общината. Г-жа Микова връчи символичния ключ на Мъглиж на новия кмет, който положи клетва.

„Преди 25 години положих първата си клетва – Хипократовата. Това беше след завършване на медицинското ми образование. Днес се кълна за втори път и съм изключително развълнуван. Благодаря на всички хора, които ми гласуваха доверие, за да спечеля толкова убедително. Благодаря на екипа си, който въпреки трудностите и епидемичната обстановка организира перфектно подготовката и провеждането на изборите. Обещавам да бъда кмет на всички мъглижани, независимо от тяхната политическа ориентация, възраст и пол. Ще направя всичко по силите си, за да продължим започнатото и да спазя всички обещания, които съм дал“ – каза новоизбраният кмет на община Мъглиж.

Както се полага за рожден ден, Душо Гавазов получи огромна торта от административния екип на Общината.

Свещеници отслужиха водосвет за здраве и благополучие на Мъглиж и неговите граждани. За рождения си ден и за своя нов пост кметът получи подарък от Негово Високопреосвещенство митрополит Киприан – икона на Света Богородица с Младенеца.

IMG_6127 (Large)IMG_6153 (Large)
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн