4 имунизационни кабинета отварят врати от утре в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Vaksina KoronavirusОсем имунизационни кабинета за поставяне на ваксини срещу COVID-19 ще отворят врати на 19 февруари в област Стара Загора.

Четири от тях са в Стара Загора и ще бъдат разкрити в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, ДКЦ 1 Стара Загора, Медицински център „Европейска здравна грижа“ и Регионална здравна инспекция. Общо два имунизационни кабинета ще функционират в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ и в ДКЦ „Поликлиника“ в Казанлък. Останалите два кабинета ще бъдат в МБАЛ Раднево и МБАЛ Гълъбово.

На този етап в новооткритите имунизационни кабинети ще се поставят ваксини на хората, които попадат във фаза 2 и фаза 3 на националния имунизационен план, по график. Подлежащите на ваксина ще бъдат предварително уведомени.

В имунизационните кабинети ще се поставят ваксини и на желаещи, които попадат в следващите фази на плана, след тяхното обявяване.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн