Радостин Танев: Поставяме началото на поредния проект в Чирпан

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
radostin-tanev (1)„Когато работим заедно, постигаме целите си. Тази година даваме началото на поредния проект в Чирпан – нещо, което, за съжаление, назад в годините беше пропуснато по време на предишното управление на Общината. Кметът Ивайло Крачолов и неговият екип ще продължават да получават подкрепата на народните представители от ПП ГЕРБ – Стара Загора, за да развиваме региона. Ако искаме да имаме силна и здрава държава, трябва да имаме силни и здрави региони“ – заяви народният представител от ПП ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев на церемония по полагане на символична първа копка на проекта за закриване и рекултивация на Депото за неопасни битови отпадъци в Чирпан. Неговото изпълнение се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020“ и е на стойност близо 3 млн. лева.

„Това е вторият голям проект в общината след успешното изграждане на Пречиствателната станция за отпадъчни води, свързан с подобряването на околната среда. Благодаря на старозагорските народни представители от ПП ГЕРБ и на областното ръководство на партията. Без тяхната помощ този проект нямаше да стартира“ – заяви кметът на Чирпан Ивайло Крачолов.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн