Детските ясли и градини в Казанлък отварят на 4 януари 2021 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Kindergarten, game room.Всички детски ясли и детски градини на територията на община Казанлък са готови да посрещнат децата още в първия работен ден след празниците – 4 януари, понеделник. Директорите са създали нужната организация за подготовка и отопление на сградите, персоналът е инструктиран за стриктно спазване на противоепидемичните мерки, както и за цялостна дезинфекция на помещенията.

Направеното проучване сред родителите показва, че 85% от тях са заявили желание децата им да тръгнат на ясла и градина още в първия ден след отварянето на детските заведения.

Важно уточнение е, че от родителите няма да се изисква да представят медицинска бележка от личния лекар, а само декларация, че детето им не е било в контакт със заразно болни и няма признаци на заразно заболяване през последните 14 дни.

Както и досега, яслите и градините ще продължат да извършват строг сутрешен филтър и ежедневна дезинфекция на помещенията.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн