В БСП – Стара Загора обезпокоени от закъснялото изграждане на скейтпарка

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Sn_02Защо скейтпаркът не е завършен и какви са причините да не се спази обещанието за изграждането му – питат кмета на Стара Загора общинските съветници от „БСП за България” Валентина Бонева и Климент Пенчев.

Питането им е свързано с въпроси на скейтобщността, която очакваше съоръжението да се изгради в началото на 2020 г. Според подписания договор срокът за изпълнението на всички строително-монтажни работи и предаването на обекта е 90 календарни дни, а работата в парк „Артилерийски“ започна преди година, припомнят от левицата. Общинските съветници питат кога е подписан Протокол образец 2а, поради какви причини обектът не е завършен, има ли подписвани допълнителни споразумения и какви са причините, има ли промяна в цената за извършване на строително-монтажните работи, определена съгласно договора в размер на 298 411.69 лв с ДДС, както и кога ще бъде завършен обектът.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн