ВМРО дари предпазни средства за община Опан

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Медицински маски и дезинфектанти в помощ за борбата срещу заразата COVID-19 дариха старозагорските войводи
*

Красимир Червилов, инж. Генчо Колев и Антон Андонов

Красимир Червилов, инж. Генчо Колев и Антон Андонов

Верни на традициите на ВМРО, патриотите от Стара Загора дариха 200 маски и 200 броя дезинфектанти на община Опан.

Даряването и взаимопомощта играят важна роля в работата на ВМРО, защото доброволчеството е сила. А в тези трудни времена всички трябва да бъдем силни, обединени и добри.

Така обясняват от ВМРО Стара Загора акта на дарението. То беше предоставено на кмета на община Опан инж. Генчо Колев от заместник-областния управител и председател на партията за обл. Стара Загора Красимир Червилов и общинския съветник в ОбС Стара Загора и областен организатор на ВМРО Антон Андонов.

Припомняме, че това не е първата дарителска акция в Опан. По повод светлия християнски празник Великден ВМРО дари на общината един тон брашно.

Доброволчеството е мисия и даване на надежда, че в тези трудни времена утрешният ден ще е по-добър. ВМРО Стара Загора ще продължава да работи благотворително и да следва българските традиции. Бъдете здрави! Да живее България, заявяват от ВМРО – Стара Загора.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн