Деветокласник оглави Младежкия общински съвет в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
122721528_744235719809271_6479088132411280517_nЕдислав Кундев е новият председател на Младежкия общински съвет (МОС) с мандат 2020-2021 година. Изборът се проведе в Младежкиs дом в Стара Загора, а кандидати бяха Едислав Кундев, ученик от Търговска гимназия ”Княз Симеон Търновски” и Денис Коев, ученик от Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г .С. Раковски”.

Двамата много мотивирано представиха своите идеи и инициативи за работа и ангажираност на младите хора в Стара Загора.

Взаимодействие с останалите младежки съвети и училищни парламенти; обучителни модули по различни актуални теми, изяви на млади хора във всички аспекти на обществения и социален живот, продължаване на традиционни и нови инициативи – това са част от идеите, които двамата кандидати изложиха.

Те отговориха и на многобройните въпроси, зададени им от присъстващите в залата. След дълга дискусия и последвалото тайно гласуване за председател на МОС мандат 2020/21 година бе избран Едислав Кундев.

Едислав Кундев е ученик от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски” в 9в клас, специалност „Икономика и мениджмънд”. Вече втора година е член на МОС. Бил е председател на Общинския детски съвет. Обича театъра, водещ е на културни събития, пет години е бил в театрална школа към Центъра за подкрепа за личностно развитие, обича музиката, забавлява се с приятели.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн