Индустриална зона „Загоре“ вече с Акт 16, преговарят за още два терена

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
zagore-zone-01 (1)Индустриална зона „Загоре“ вече има подписан Акт 16. Това съобщи изпълнителният директор на Зоната Радослав Танев. Той допълни, че терените се радват на инвеститорски интерес и че със завършване на строителството разговорите с потенциални купувачи са станали много по-интензивни. Водят се напреднали преговори за закупуването на още два терена.

Изпълнителният директор е категоричен, че инвеститорите ще бъдат максимално улеснени при започване на своята дейност чрез вече изградена инфраструктура и комуникации, както и чрез указване на пълно съдействие от екипа на Зоната.

Припомняме, че първата копка на Индустриална зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя се изгражда чрез колаборация между Община Стара Загора и държавата. Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион. Цялата площ на Зоната в първия етап от нейното изграждане е 115 хил. кв.м. Разделена е на 11 имота с площ между 4 и 15 хил. кв.м. Вече има подписани два договора за реализиране на инвестиционни намерения.

Повече информация и новини за развитието на „Индустриална зона Загоре“ АД може да бъде намерена на сайта на Зоната https://www.zonazagore.com
#


социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн