Откриха обновената спортна зала „Стара Загора“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_0309IMG_0343С тържествен водосвет днес беше открита обновената Общинска спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ).

“Обновяването на спортна зала „Стара Загора“ стартира още преди две години, когато беше разширено игралното поле, бяха закупени нови и модерни баскетболни кошове, както и нова електронна система. Дойде дългоочакваният момент тази година да успеем да подменим и най-важната част от едно спортно съоръжение, а именно спортната настилка” – каза по време на официалната церемония ресорният зам.-кмет Красимира Чахова. Тя допълни, че по време на ремонтните дейности е подменена и дограмата на цялата сграда. “По този начин всички клубове, които тренират на територията на спортната зала, ще могат да осъществяват тренировъчен процес при едни добри и комфортни условия”, каза още Чахова. Тя благодари на фирмата изпълнител „ЗАРА СТРОЙ“ ООД, която е спазила сроковете на ремонта и по този начин не е нарушила процеса по подготовка на отборите за предстоящите шампионати.

Зам.-кметът пожела на присъстващите преди всичко здраве и една успешна година. По време на откриването бяха поднесени специални плакети за отлични спортни постижения на баскетболните отбори на момичета и момчета до 12 години, които завоюваха републиканските титли за 2020 г. “Най-малките ни донесоха безкрайна радост, което доказва, че всички инвестиции, правени в спортните съоръжения, са важни. Расте едно младо поколение, което допринася за продължението на баскетболната слава на Стара Загора“, обясни още Чахова.

Имената на шампионите при момичетата и момчетата бяха съобщени съответно от Вилиана Кочева и Павел Маринов под нестихващите аплодисменти на присъстващите в залата.

IMG_0298IMG_0330

IMG_0301IMG_0300

IMG_0376IMG_0362

IMG_0282IMG_0390
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн