Втори инвеститор подписа договор за закупуване на терен в Индустриална зона „Загоре“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Industrialna zona Zagore 1100100% от строителните дейности в Индустриална зона „Загоре“ са завършени и вече има подписан Акт 15. Това съобщи изпълнителният директор на Зоната Радослав Танев. Той допълни, че вече има подписан предварителен договор и с втори инвеститор, който желае закупуване на парцел и реализиране на инвестиционно намерение за над 10 млн. лева. Изпълнителният директор обясни още, че в момента се проучват нови терени, които да се присъединят към Зоната, с което да се увеличи общата й площ.

Първата копка на Индустриална зона „Загоре” бе направена в края на миналата година. Тя се изгражда чрез колаборация между Община Стара Загора и държавата. Реализирането на Индустриалната зона ще има ключова роля за устойчивото развитие на целия регион. Цялата площ на Зоната в първия етап от нейното изграждане е 115 хил.кв.м, разделена на 11 имота с площ между 4 и 15 хил. кв.м всеки.

Повече информация и новини за развитието на „Индустриална зона Загоре“ АД може да бъде намерена на сайта на Зоната https://www.zonazagore.com/
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн