Определиха местата за продажба на дини и пъпеши в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Dinja23 са определените места за поставяне на временни преместваеми обекти за продажба на дини и пъпеши в Стара Загора за предстоящите летни месеци от 1 юли до 30 септември.

Желаещите да осъществяват търговия на утвърдените места трябва да подадат заявления за получаване на разрешение за извършване на дейността всеки работен ден от 8,30 ч. на 15 юни до 17,30 часа на 19 юни. Документи се подават в административното бюро по местонахождение на временния преместваем обект. Те включват освен заявление по образец и Удостоверение за земеделски производител (ако участникът не е търговец по смисъла на Търговския закон), Удостоверение за липса на данъчни задължения, издадено от НАП, както и Декларация за липса на задължения към Община Стара Загора.

За местата, които има повече от един кандидат, ще се тегли жребий в Административното бюро на територията, на която се намират местата. Тегленето ще се проведе на 22 юни от 10.00 часа.

Определените места по утвърдените схеми от главния архитект на Общината и критериите за участие са достъпни на сайта на администрацията, в секция Обявления – https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн