Старши треньорът Димитър Димитров след контролата на “Берое” с “Арда 1924″ (1:0)

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Dimitar Dimitrov Beroe st_trМалко по-доволен съм от първата контрола. Не затова, че спечелихме мача, а затова, че имаше повече динамика, повече скорост и бързина. Но като цяло сме далеч още от истината. Следващата седмица ще наблегнем на това, да има малко повече свежест и смятам, че във физическо отношение ще бъдем малко по-добре. Но в игрово отношение доста сме изостанали, им казах. То няма и как да е иначе, при положение, че два месеца и половина не сме играли, не сме тренирали. Няма как да е по-различно. Трябва да се стараем, “Берое” не трябва да има такъв вид.

Състават общо взето е ясен, но трябва да дам шанс и на други. Виждате един Охене, който е още далеч от своето състояние. Трябва да му даваме шанс малко по малко, за да може да набира. Лошото е, че няма контролни срещи, няма официални срещи. Но все пак трябва да му дадем повече шанс. Останалите хора трябва да трупат. С всеки един ден трябва да надграждат.

Като бройки сме малко, ние сме 15 човека. Няма с кого да се разделяме. Обратно, трябва да добавяме вече. Знаете, че освободихме през зимата някои и не успяхме да набавим нужните хора, особено като крайните полузащитници. Ще търсим в това направление. Но това ще стане чак след 7-8 кръга, като се изиграят.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн