Какво ни очаква след извънредното положение?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Митко Йорданов

Митко Йорданов

Има явления и събития, които се появяват изневиделица, без изобщо да сме могли да ги предвидим, и променят осезаемо начина ни на живот. Американският икономист Насим Талеб ги нарича “черни лебеди” и е прав, защото често подобни събития хвърлят мрачна сянка върху бизнесите, финансите и живота на хората.

Няма съмнение, че през последните месеци всички ние сме част от едно такова явление. Вече почти на всички ни е омръзнало да споменаваме “коронавируса”, но истината е, че последиците от COVID-19 са сериозни и може би тепърва ще усещаме ефекта му върху обществото – не само във финансово, но и в чисто човешко отношение.

Историята показва, включително и от близки във времето кризи като Голямата рецесия от 2007-2009 г., че в такива моменти следва и голям ръст на престъпността, породена от недоимък и несигурност. Всъщност мои колеги от страни като Франция, Белгия, Италия, Германия споделят, че техните съграждани се презапасяват със средства за самозащита и буквално изпразват оръжейните магазини. Опасенията ни – мои лични, но и на екипа от експерти на “Кремък” – са, че подобни тенденции не можем да изключим и в България. И гледаме на тях по-скоро като на “сиви носорози”, които можем да предвидим и не бива да подценяваме.

Целта на това обръщение е да ви подсетим и подадем ръка! Когато създавах компанията преди близо 28 години, исках да изградя организация от мислещи и загрижени хора, за които сигурността да бъде не просто работа, а призвание. И да показват това именно в периоди като настоящия, за каквито се готвим постоянно чрез инвестиции в знания, умения и технологии.

За нас в “Кремък” отговорът на въпроса “Какво ни очаква след извънредното положение?” се състои в подготовката и превенцията. Днес ние сме готови! Подготвени сме, защото разполагаме с десетки технически екипи, експерти в проектирането на охранителни системи и професионално подготвени охранители. С тях можем да осигурим буквално в рамките на дни сигурността на големи предприятия с огромни бази на територията на цялата страна.

Няма да ви подведем в труден момент – точно сега бихме приоритизирали подобен тип проекти. Освен това, като отговорна компания, сме готови да проявим разбиране за затрудненията, пред които извънредната ситуация изправи хиляди бизнеси у нас, и да предложим специални условия, изразяващи се в безплатно охранително обследване и изготвяне на доклад с оценка степента на сигурност и препоръки.

Бъдете здрави и се пазете! Ние сме винаги тук, за да пазим бизнеса ви и вас самите.

Митко ЙОРДАНОВ,
основател на “Кремък” – една от най-големите фирми за комплексна сигурност в България с над 1300 служители
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн