Временна организация на движението на МПС в участъци от бул. “Св. Патриарх Евтимий“ и надлез „Наталия“ в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС * STZAGORA.NET
*
С цел осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително–монтажните работи по ремонт на асфалтова настилка на бул. „Свети Патриарх Евтимий“, за времето от 11 май до 11 юни ще бъде спряно движението на личен, договориран обществен транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по източното платно за движение по бул. „Свети Патриарх Евтимий“, в отсечката от ул. „Иван Хаджихристов“ до пътя за „Екарисаж-Загоре“ АД. Преминаването ще се осъществява чрез временна организация на движението – двупосочно по западното платно.

Общинска администрация съобщава още, че в периода 11-25 май ще бъде преустановено движението на транспортни средства по северната дъга на надлез „Наталия“ към бул. „Никола Петков“ поради изпълнение на строително–монтажни работи по реконструкция и разширение на канализационна и водопроводна мрежа в кв. „Самара“ 1.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятията по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.

6546546216546546
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн