Втори преглед на знанията в Академията по математика – Стара Загора, ще се проведе дистанционно на 3 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
7696496790460В началото на януари 2020 г. се проведе първият преглед на знанията в Академията по математика и компютърни науки. Формирани бяха първите майсторски класове.

За тях и за други желаещи да се включат в Академията и вторите майсторски класове предстои втори преглед на знанията.

Този път прегледът на знанията ще бъде проведен дистанционно, но в реално време. В прегледа на знанията могат да участват не само обучавалите се в първия майсторски клас, но и други желаещи.

Датата на провеждането е неделя, 3 май 2020 г., от 10:00 ч. до 11:00 ч. Желаещите да участват в прегледа на знанията, който е за прием във втория майсторски клас на Академията, следва да изпратят до 29 април 2020 г. съобщение на електронен адрес talanti_6@abv.bg, в което да изразят желание за участие. В съобщението се посочват имена на ученика и класа. Родителите на новите участници трябва да попълнят и декларация за обработване на лични данни (по образец, който ще изпратим след получаване на заявка).

Припомняме, че Академията по математика и компютърни науки бе открита през септември 2019 г. по идея на кмета на Стара Загора г-н Живко Тодоров. Част от обучителите в нея бяха проф. Кирил Банков – президент на Световната федерация за национални математически състезания (WFNMC), проф. Емил Колев – част от екипа на националния отбор по математика, проф. Йордан Табов, Невена Събева – заместник главен редактор на списание „Математика”, Катя Чалъкова – от българския екип на „Европейско кенгуру” и списание „Математика и информатика”, издание на образователното ни министерство.

Успешно представяне!
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн