Областни дирекции на институции към МЗХГ дариха над 5000 лв. на УМБАЛ “Киркович” в борбата срещу COVID-19

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
darenieСлужителите на Областните дирекции на институциите към Министерството на земеделието, храните и горите в Стара Загора се обединиха в благотворителна инициатива за събиране на средства, нужни за диагностика и лечение на пациенти с COVID-19.

Сумата от 5130 лева бе дарена на изпълнителния директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ – Стара Загора проф. д-р Йовчо Йовчев. Каузата е подкрепена както от служителите, така и от ръководителите на структурните звена – Мехмед Зейнел – директор на Областната дирекция на Държавен Фонд “Земеделие” Стара Загора, Елка Бонева – директор на Областна дирекция „Земеделие“, д-р Дамян Миков – директор на Областна дирекция по безопасност на храните, инж. Петър Заяков – директор на РДГ – Стара Загора, от ръководителя на местната структура на Национална служба за съвети в земеделието Ганчо Ганчев и от изпълнителния директор на ИАРА (Изпълнителна дирекция по рибарство и аквакултури) – старозагорецът доц. д-р Галин Николов.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн