ПФК “Берое” с дарение и за ЦСМП – Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_20200402_144655Днес ПФК “Берое” направи дарение на Центъра за спешна медицинска помощ – Стара Загора. Изпълнителният директор на клуба Илко Русев и клубният лекар д-р Николай Борисов лично предоставиха на центъра висок клас комплекти за защита. Те включват защитен гащеризон, защитни очила, маски и ръкавици.

Освен това след проведен разговор с ръководството на УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора бе решено за нуждите на болницата да бъде закупен висок клас анестезиологичен апарат с функции на интензивен респиратор. Апаратурата е избрана от ръководството на лечебното заведение и вече е поръчана. Предстои тя да бъде и доставена в определените срокове на производителя.

Както е известно, футболистите и спортно-техническият щаб намалиха своите възнаграждения за периода на извънредно положение в страната и средствата за това дарение идват от там.
Отново изразяваме своята подкрепа в борбата срещу COVID-19 и своята надежда за скорошния изход от пандемията!
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн