Започват общинските конференции на БСП в Старозагорска област

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_BSP logo 220Над 4000 социалисти в област Стара Загора имат право да участват в прекия избор за председател на БСП. Това стана ясно от приетите справки в общинските партийни съвети. Отчетно-изборната кампания в 11-те общински организации ще приключи на 15 март, сочи графикът на планираните форуми. Първите конференции ще се състоят този уикенд. Най-голямата общинска организация – старозагорската, ще проведе заседание на 7 март. Предстои делегатите да дискутират организационно-политическото си състояние и да приемат мерки за повишаване на влиянието сред обществото.

Същевременно социалистите ще обсъдят дейността си от 2016-та година досега, ще изслушат отчетите на членовете на Националния и на Областния съвет на БСП, ще изберат нови общински ръководства, делегати на 50-ия Конгрес, ще направят предложения за членове на националните органи.

В заседанията на конференциите ще участват народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, които ще представят дейността си и на левицата в 44 НС за периода. Редовите социалисти ще избират за първи път пряко председател на партията на 26 април, а 3 май е датата, определена за втори тур.

Пресцентър
#


spodelime.com


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн