Ден на отворените врати в Тракийския университет на 12 март

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
TrU vodno ogledaloТракийският университет организира Ден на отворените врати в централния университетски комплекс на висшето учебно заведение в Студентски град.

Бъдещите студенти ще имат възможността да получат обстойна информация за специалностите, които ги инетересуват и тяхната приложимост след дипломирането, както и за общежитията , с които разполага университет, за рейтинга на учебното заведение, което ще им помогне да бъдат по-уверени в избора си за висше образование.

На разположение на зрелостниците ще е материалната база на Тракийския университет, която е с внушителните размери от 100 000 кв.м площ в 20 учебни корпуса. Учениците ще могат да се докоснат до лабораториите, клиниките, учебните центрове и зали.

Вратите на висшето учебно заведение за учащите се първа смяна ще са отворени в 11 часа, а тези, които са втора смяна, ще бъдат посрещнати в 14 часа.

Лице за контакт – ст. експерт Наталия Митева, кариерен консултант в Центъра за кариерно развитие, контакти: 0887 900 490, career_center@uni-sz.bg
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн