TollPass.bg сключва договори за автоматично тол таксуване и предоставяне на бордови устройства

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
TollPass.bg сключва договори за автоматично тол таксуване и предоставяне на бордови устройства. С тримесечно предизвестие договорите с предплатен баланс ще могат да бъдат прекратявани

Toll sistema“Интелигентни трафик системи” АД като Национален доставчик на услуги за събиране на пътни такси (електронни винетки и тол) и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура” представя своето ново и цялостно решение за заплащане на пътни такси – TollPass.bg.

Тол платформата TollPass.bg е с напълно нова визия и функционалност, която обединява и улеснява заплащането на всички видове електронни пътни такси – автоматично тол таксуване, маршрутни карти и винетки, като тол продуктите ще бъдат достъпни след 01.03.2020, когато е официалния и търговски старт на тол таксуването.

Онлайн платформата осигурява лесен достъп до услугата за автоматично тол таксуване за тежкотоварните автомобили над 3.5 тона чрез сключване на договор и бърза доставка на бордови устройства. Потребителите могат да сключат договор онлайн и да заявят необходимия брой бордови устройства при специални условия – предоставяне на бордово устройство за ползване срещу 1 лв. депозит и месечна такса 15.90 лв. без ДДС.

При смяна на собственост на превозното средство договорът или срокът за ползване на конкретно бордово устройство може да бъде прекратен по-рано. Съгласно новите промени в общите условия към сключените договори, е предвидена възможността за прекратяване на договора с тримесечно предизвестие. Промените в условията на договора е следствие от проведени срещи с клиенти, като са взети предвид техните аргументи.

Първата стъпка за сключване на договор и получаване на бордово устройство е регистрация на личен потребителски профил на Тол платформата TollPass.bg.

В профила си потребителите ще могат да сключат договор, да управляват заплащането на пътни такси на автомобилите си, да следят потреблението си в реално време, да имат постоянен достъп до финансово счетоводните си документи, както и много други удобства свързани с управлението на автопарка.

Процесът по регистрация и сключване на договор води потребителите през последователни стъпки и прави лесна онлайн поръчката на бордови устройства. ТollPass гарантира качествена услуга, включваща сигурно управление на данните и достъпа, винаги актуална информация за разполагаемия баланс, зареждане на суми в баланса и възможност за добавяне на МПС в договора, и всичко това изцяло онлайн. Потребителите могат да посетят толплатформата, където до няколко минути ще имат сключен договор и заявка за доставка на бордово устройство до удобен за тях адрес. Стремим се към най-кратки срокове за доставка и вече хиляди наши клиенти получиха заявените бордови устройства. В повечето случаи те пристигат още на следващия ден след регистрацията на тол платформата ни TollPass.bg.

Tollpass осигурява услуга, създадена специално за удовлетворяване на потребностите на специалистите от транспортния бранш, базирана на съвременните технологии в отчитането на пътни такси. Технологичното решение е подчинено на разбирането и подхода, че услугата се предлага на професионалисти от професионалисти.

За да допълни целия пакет от услуги, предназначени за мениджърите автопарк и водачите, Tollpass разработи и мобилно приложение, чрез което ще може да се активират винетки, маршрутни карти и да се допълва баланс по договор за автоматично отчитане с бордови устройства.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн