Разследват грабеж от бензиностанция в Стара Загора в 3 часа тази нощ

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
MaskiraniРайонна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство, по което се извършва разследване от служители на Второ РУ на МВР – Стара Загора за грабеж от бензиностанция – престъпление по чл. 198 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Около 3 часа тази нощ в търговската част на бензиностанция е влязъл мъж, облечен в тъмни дрехи, с поставена качулка на главата. Той се приближил до дежурния служител, като му показал бележка с надпис: „Това е обир“ и поискал парите, които се съхраняват в касата. Мъжът насочил и нож към него, след което дежурният служител му предал част от оборота на търговския обект – около 500 лева. Извършителят прибрал бележката и парите в малка плътна чанта, бързо напуснал района на бензиностанцията и се отправил в посока към кв. „Лозенец“ в Стара Загора.

Веднага е бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнал дежурен екип от Второ РУ на МВР – Стара Загора, като е бил извършен оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели и др.

Към момента продължават оперативно-издирвателните мероприятия за установяване на извършителя на престъплението.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн