Читалище “Настроение” с благотворителен концерт в помощ на Михаела на 4 март

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_2900На 4 март за втори път в Културен център Стара Загора читалище „Настроение“ ще представи концерт-спектакъла си „Имам аз една мечта!“. Този път събитието ще има кауза – „Бъдеще за Михаела“. „Благодарим за огромния интерес към първия концерт. Поднасяме извинения на хората, които не успяха да влязат! Още тогава казахме, че в най-скоро време ще го повторим и ето, че това е факт! Този концерт обаче ще бъде по-различен! Вярваме, че залата отново ще бъде препълнена, че всички ние, заедно, можем да направим възможно събирането на една прилична сума, с която да помогнем на семейството на Мишето! Вярваме в добрите сърца и съпричастността на всеки един от вас!“, споделят организаторите.

Това е поредното събитие в помощ на момиченцето в региона. Михаела е на 6 години и се бори със страшната диагноза сарком на Юинг. Семейството се нуждае наистина много спешно от 360 000 евро за лечението. Според лекуващия й лекар единствената надежда е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага успешно в Америка и Япония. Лекарствата не се заплащат от Здравната каса. Необходими са 24 флакона за 6 курса имунотерапия, а цената на всеки един флакон е 15 000 евро. Общата сума, която трябва да се заплати за лечението на Мишето, възлиза на 360 000 евро.

Концертът ще бъде с покани на стойност 10 лв. Те могат да бъдат заявени на телефон 0896 735 305, в читалището – ул. “Граф Игнатиев” 30 “А” след 17.30 часа или в събитието във Facebook – „Благотворителен спектакъл – „Имам аз една мечта“ – Бъдеще за Михаела“.
#бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн