Кариерен форум организират за българи в Лондон на 7 март

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
LondonКариерен форум за българи във Великобритания планира да проведе Министерството на труда и социалната политика в партньорство с Агенция по заетостта. Събитието ще се състои на 7 март 2020 г. в Посолството на Република България в Лондон на адрес: 186-188 Queen’s Gate, London SW7 5HL.

Кариерното изложение е част от планирана поредица форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи извън пределите на родината, да намерят своята професионална реализация в България.

По време на събитието в Лондон български студенти и посетители ще бъдат запознати с възможностите за реализация в родината и ще имат възможност да осъществят директен контакт с работодатели. Посетителите ще бъдат информирани за положителните тенденции на пазара на труда, трудовото и социалното законодателство в страната, както и за провежданите мерки и политики в тяхна подкрепа.

Форумът се организира съвместно с Българската търговско-промишлена палата и Асоциацията на индустриалния капитал в България, а партньори са Българската стопанска камара, Българската асоциация за управление на хора и Българската асоциация на софтуерните компании.

Работодателите могат да участват на самия форум или да изпратят кратка презентация (до 3 слайда) за фирмата си и търсените от тях специалисти и други кадри.

От тази година работодателите и желаещите да участват българи, живеещи в чужбина могат да заявят участието си на сайта на EURES, конкретният линк към форума в Лондон е http://eures.bg/index.php?option=com_jem&view=event&id=4:2020-01-08-11-40-11&lang=bg, съответно и да ползват формата за регистрация като работодател или посетител.

За повече информация посетете бюрата по труда. За фирми в региона на общини Стара Загора и Опан Ви очакваме в Сградата на структурите на МТСП, ул. Стефан Караджа №8, стая 106 и 111. Телефони за връзка 042 697 560, 042 697 569.

Предвид ограничения брой щандове, моля да ни информирате за намерението си своевременно (13.02.2020 г.)
#spodelime.com


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн