Остра реакция от ДПС към позицията на ВМРО по назначаването на зам.-кмет от ДПС в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
DPSДЕКЛАРАЦИЯ

от Областния съвет на ДПС – Стара Загора, по повод позицията на ВМРО: “Назначаването на заместник-кмет от ДПС е неприемлив акт”
сме длъжни да заявим, че

ВМРО за ПОРЕДЕН път се ЗАИГРАВА с ЕТНИЧЕСКАТА карта с цел да се поддържа разделението между българските граждани и да печели популярност на гърба на това разделение. Ксенофобията и псевдонационализмът целят да нанесат сериозен удар върху репутацията на Община Казанлък. Насаждането на ВНУШЕНИЯ, че ДПС умножава своето присъствие на политическата карта на Казанлък, региона и страната като цяло, ПРОТИВОПОСТАВЯ различни групи в обществото. То е опасно и не бива да се толерира.

Припомняме, че влиянието на една партия е в пряка зависимост от вота на българските граждани.

Вече 30 години ДПС ОТСТОЯВАМЕ правата и свободите на всички български граждани, достойнството на всеки един човек и РАБОТИМ усилено за включването на свободните и активни граждани в управлението и РЕШАВАНЕТО на проблемите на хората.

За пореден път се противопоставяме на езика на омразата!

ЗАЩИТАТА на интересите на гражданите на Община Казанлък е приоритетна кауза на ДПС! Но за постигането й са необходими съвместни целенасочени усилия, а не разделение!
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн